Hur kan jag hjälpa just dig?

Vägledda meditationer med budskap 

 Tas med på en inre resa där du får möjlighet att finna din inre visdom och inneboende resurser så du kan skapa ett liv som är i samklang med din inre sanning. Varje tillfälle avslutas med samtal om det du har upplevt, samt med budskap från änglakorten. 

 Energimedicin och Helande samtal

Behandling inom energimedicin frigör den energi och kraft du har för att vara den du verkligen är. Det är kraftfulla behandlingar som utförs liggandes med kläderna på, antingen på golvet med underlag eller på behandlingsbänk. Hur och vad som vi tillsammans ska titta närmare på föregås av frågor och samtal. Under behandlingen skapas en fördjupad kontakt med din inre röst, eftersom ditt inre har de svar du behöver. Allt det du behöver för att kunna läka finns redan inom dig. 

Neuromotorisk stimulering

Neuromotorisk stimulering kan förklaras med att man jobbar med långsamma rörelser som påverkar den inre och yttre muskulaturen. Hjärnans delar, samt nervsystemet kommer i bättre balans, vilket kan leda till ett lugnare och ökat välbefinnande. Bra för personer som har mycket stress och önskar ett annat lugnare tillstånd i nervsystemet. 

Energihöjande Reiki-behandling

Energihöjande Reikibehandling är en mjukare form av helande som balanserar och renar kroppens blockeringar. Sker liggandes på bänk med kläderna på.

Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering och du känner dig mer avslappnad och rofylld redan efter en behandling

Känner du dig osäker på vad som passar så kan du ställa dina frågor här, så hjälper jag dig hitta det som passar dig!

 

Du kan boka tid via mail; fenix.susanne@gmail.com

Eller via SMS på mobil; 0707-680206

 

 Vägledda meditationer med budskap

300 kr/person i en grupp på ca 6-8 personer

Energimedicin och helande samtal

Första besöket kostar 950 kr och därefter 650 kr ca 1-1,5 h

Neuromotorisk stimulering

Behandlingstid 30 min. Pris på begäran

Energihöjande Reiki-behandling

60 min 900 kr

Avbokning sker senast 24 h innan

Tar emot betalning via Swish 

Jag är medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin SFKM

 

Varmt välkomna!

 

Sagt om mig;
Susanne är en fantastisk healer med en förmåga att gå på djupet för att bidra till verklig läkning. Susanne kan konsten att gå förbi det logiska sinnet med sitt vackra språk, unika fantasi och djupa medkänsla, vilket bidrar till stark utveckling som nårmlångt bortom logikens begränsningar. 
Lina Lanestrand
Susanne är en av de varmaste och mest kärleksfulla människor jag någonsin träffat. Hennes hjärta är så otroligt öppet och det gör att hon har förmågan att gå bortom det logiska sinnet och istället kan gå rakt in i kärnan av det som pågår inom oss. På så sätt kan hon hjälpa oss att få kontakt med vår inre visdom så vi kan läka det som blockerar oss från att stråla fullt ut.  
Cissi Williams , läraren i energimedicin, osteopat, NLP tränare och grundaren till tidningen Inspire samt Soul Tribe